Leírás és Paraméterek
Paleo Fehérjepor - Tojásfehérjepor
FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT, ELŐNYÖK:
A Tojásfehérje por használata nagyon előnyös édesipari termékek, pékáruk, húskészítmények előállításánál. A kíméletes szárítás következtében a felhasználásra visszahígított termék fizikai és kémiai jellemzői közel azonosak a friss tojásfehérjéével.
Tárolása száraz, hűvös, fénytől védett helyen.
Összetevők: 100% tojásfehérje
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia: |
2050 kJ / 480 kcal |
Zsír
|
0 g 0 g |
Szénhidrát
|
6 g 4 g |
Fehérje (Nx6,25) |
83 g |
Só (Nax2,5) |
3,8 g |
Koleszterin |
0 g
|
Vélemények
Remek kenyereket sütök a segítségével, pont olyan az állaguk, amilyennek szeretem. Először csak a 150 grammosat rendeltem. Ma már a fél kilós van a kamrában.
Akik ezt a terméket megvették, a következőket is megvásárolták!
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.