Almás-mákos protein szelet
Hozzávalók:
- 2 púpos evőkanál DW gluténmentes máktöltelék
- 4 evőkanál Micellar Casein csokis fehérjepor
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 2 tojás
- 10 evőkanál kókusztej
- 1 teáskanál vanília aroma
- 3 kis pucolt alma
- 1 evőkanál Bio almaecet
Elkészítés:
Összerurmixoljuk majd tapadásmentes kisméretű tepsibe öntjük és kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
Csokimázzal leöntjük - > olvasztott nassoló ét 1 evőkanál MCT olajjal kikeverve.
Összerurmixoljuk majd tapadásmentes kisméretű tepsibe öntjük és kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
Csokimázzal leöntjük - > olvasztott nassoló ét 1 evőkanál MCT olajjal kikeverve.
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM: