Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Bounty ízű szelet - Az eddigi legfinomabb :)

Burján Szafi
Bounty ízű szelet házilag, hozzáadott cukortól mentesen!

Bounty ízű szelet - Az eddigi legfinomabb :)

 
Kókuszos réteg hozzávalói:
  • 1 adag kókusz őrlemény (a kókusztej (Recept: Itt!) szűrése után hátramarad őrlemény)
  • 3 tojásfehérje
  • 2 tojássárgája
  • természetes édesítő ízlés szerint
  • vanília aroma
 
Elkészítés:
A tojásfehérjét habbá verjük majd óvatosan beleforgatjuk az előzőleg krémmé turmixolt kókuszreszelék őrleményt+tojássárgáját+vanília aromát+édesítőt.
 
200 fokon hőlégkeveréses sütőben sütjük, kb. 20 percig.
 
Csokimáz:
A kihűlt piskótára öntjük a turmixgépben krémmé turmixolt protien csokikrémet.
Hozzávalók: 
  • 3 adag Delicious dupla csokis fehérjepor
  • 3 adagolópohár saját készítésű kesudió-kókusztej
  • 1 tk. nyílgyökér liszt
  • 1 tojás

Amennyiben nem őrleményből szeretnél készíteni bounty ízű kókuszos szeletet, úgy ezt a receptet ajánlom: Bounty ízű recept másképp

Sütés nélküli bounty ízű recept pedig: ITT!

EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek