Almás-túrós muffin
Hozzávalók:
- 250 gramm laktózmentes túró
- 2 tojás
- 1 pohár natúr laktózmentes joghurt
- 1 ek Dw negyedannyi cukor (Cukorhelyettesítő 1:4)
- 3/4 cs. sütőpor
- 3 ev. Peak Fehérjepor (Whey Isolat)
- 2 alma (kis kockákra vágva)
- 2 ek. zsírtalanított kókuszliszt
- fahéj
Elkészítés:
Az összes hozzávalót turmixgépben pépesítem.
Muffin formába teszem, majd 180 fokon kb. 30 percig sütöm.
Ui.: A fehérjepor+ kókuszliszt helyett elkészítettem már zabpehellyel is, (tehát 5 ek. zabpehely, VAGY zabpehely+fehérjepor VAGY zabpehely + kókuszliszt) és úgy is finom.
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM A RECEPTHEZ: