Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Bagett formájú, gluténmentes kenyér recept zsírtalanított maglisztekből

Burján Szafi
Bagett formájú, gluténmentes kenyér recept zsírtalanított maglisztekből
  • Gluténmentes, zsírtalanított maglisztekből készített kenyér recept!

  • Bagett formájú, gluténmentes, maglisztekből készült kenyér:

3 DigiKanál zsírtalanított mandula liszt (75 g)

2 DigiKanál zsírtalanított szezámliszt (40 g)
1 Digikanál darált Bio lenmag (20 g)
1 DK nyílgyökérliszt v. tápiókaliszt v. tápiókakeményítő (9 g)
2 DK 100%-os kókusz krém (80 g)
2 tojás
1 teáskanál bio almaecet
½ teáskanál só
1/2 teáskanál szódabikarbóna

  •  
Turmixoljuk össze a hozzávalókat, majd vízes kézzel bagettet formálunk belőle, EzCoat 0 kalóriás olaj sprayvel megfújjuk a tetejét, végül előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
 
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM:
Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek