Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Áfonyás-mandulás keksz (Paleo keksz)

Burján Szafi
Áfonyás-mandulás keksz (Paleo keksz)

Gluténmentes, tejmentes és hozzáadott cukortól mentes (Paleo barát) 
 

  1. Áfonyás-mandulás keksz (Paleo keksz)
  2.  
  3. Hozzávalók:
  4. -1/2 csésze zsírtalanított mandulaliszt
  5. -1/2 csésze zsírtalanított gesztenyeliszt - /ehelyett is lehet mandulalisztet vagy kókuszlisztet használni, SŐT ÚGY MÉG FINOMABB csak nekem elfogyott a mandulalisztem/
  6. -1 evőkanál darált mandula
  7. -1/2 teáskanál nyílgyökér keményítő
  8. -2 kisméretű tojás
  9. -4 evőkanál dióolaj
  10. -3 evőkanál természetes édesítőszer (biomézzel vagy mézpótlóval helyettesíthető)
  11. -1 teáskanál vanília-kivonat
  12. -1/4 teáskanál szódabikarbóna
  13. - ¼ csésze aszalt vörösáfonya

 

Elkészítés:

Az áfonya kivételével az összetevőket összeturmixoljuk, majd az áfonyát beleforgatjuk és 12 korongot formálunk a masszából, amit előmelegített sütőben 10 perc alatt készre sütünk.

 

Ui.: a csésze mérete kb. 1,5-2 dl.

EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek