Glutén-és tejmentes, ütés nélküli kókuszos gesztenyetorta
Recept:
Tészta:
Recept:
Tészta:
- 250 g. édesítőszerrel készített gesztenyemassza (Spar)
- 1 tk. útifűmaghéj (útifűmaghéj)
- 3 kk. zsírszegény kakaópor (Kakaópor)
- 3 kk. kókuszkrém
- 1 tk. rumaroma
- 1 ek. Dia Édes folyékony édesítő (DW folyékony édesítő)
Összegyúrjuk csatos tortaformába lapítjuk.
Kókuszos gesztenye krém: - (aki fogyaszt tejterméket túrókrémmel helyettesítheti!)
- 250 g édesítős gesztenyemassza
- 200 g kókuszkrém
- 1 nagy narancs
- 1 tk. útifűmaghéj
- 1 ek. Dia Édes folyékony édesítő
- 3 ek. Nature Cookta zsírtalanított kókuszliszt
Összeturmixoljuk és a tésztára simítjuk.
1-2 órára hűtőbe tesszük, tálaláskor olvasztott csokoládéval (DW kakaós nassoló) meglocsoljuk.
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM: