Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Növényi tejszín készítése házilag - Növényi tejszín recept

Burján Szafi
Növényi tejszín készítése házilag - Növényi tejszín recept
Növényi tejszín készítése házilag - Növényi tejszín recept

Házi készítésű növényi tejszín recept


Hozzávalók:

  • 1,5 adagolópohár zabpehely
  • 1 adagolópohár Szafi Reform kókuszreszelék
  • 30 g Szafi Reform kókuszzsír
  • ízlés szerint Himalája vagy Parajdi só
  • 1 evőkanál eritrit
  • víz  a minimum jelzésig


Elkészítés:

A hozzávalókat a növényi tejkészítő gépbe helyezzük, majd megnyomjuk a középső gombot.

Mikor zenél a gép, akkor kész, ezután leszűrjük és az így kapott folyadékot visszaöntjük a gépbe. Továbbá adunk hozzá még 

  • 1 kiskanál útifűmaghéj-lisztet

Végül újra megfőzzük a középső gomb segítségével.

A második főzetet már nem kell leszűrni!

Tipp: Én miközben hűlt fél óránként megkevertem kézi habverővel, hogy ne dermedjen meg a tetején a tejszín.

EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek