Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Nyers csokoládé torta gyümölcslapból

Burján Szafi
Nyers csokoládé torta gyümölcslapból

Hozzáadott cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, sütés nélküli sütemény!
 

Hozzávalók:

  • 1/2 csomag (1 db.) konyhakész aszaltszilvás KEREK gyümölcslap
  • csokis-epres avokádókrém (2 db. érett avokádó, 2 ek. zsírtalanított kakaópor, 200 g  friss eper, 2 ek. 100%-os kókuszkrém, 2 tk. útifű maghéj, 2 tk. chia mag, édesítő összeturmixolva)
  • friss eper

Elkészítés: 

  • A gyümölcslapot egy 18 cm-es csatos kerek tortaformába helyezzük (ennél kisebb tortaforma is jó, de akkor a tortalapra helyezzük rá a formánkat és vágjuk körbe egy kés segítségével, úgy h. pont akkora lapot kapjunk, mint amekkora a tortaformánk, a hátra maradt rész önmagában fogyasztva is nagyon finom!).
  • Erre a tortalapra helyezzük a krémet, majd friss eperrel díszitjük.
  • 1 éjszakán át pihentessük a tortánkat hűtőben.
  • Ebből a mennyiségből kb. 8-10 szelet lesz.

Tanács: Az epret tálaláskor tegyük rá, hogy friss maradjon!

EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek