Hozzávalók:
- 1/2 csomag (1 db.) konyhakész aszaltszilvás KEREK gyümölcslap
- csokis-epres avokádókrém (2 db. érett avokádó, 2 ek. zsírtalanított kakaópor, 200 g friss eper, 2 ek. 100%-os kókuszkrém, 2 tk. útifű maghéj, 2 tk. chia mag, édesítő összeturmixolva)
- friss eper
Elkészítés:
- A gyümölcslapot egy 18 cm-es csatos kerek tortaformába helyezzük (ennél kisebb tortaforma is jó, de akkor a tortalapra helyezzük rá a formánkat és vágjuk körbe egy kés segítségével, úgy h. pont akkora lapot kapjunk, mint amekkora a tortaformánk, a hátra maradt rész önmagában fogyasztva is nagyon finom!).
- Erre a tortalapra helyezzük a krémet, majd friss eperrel díszitjük.
- 1 éjszakán át pihentessük a tortánkat hűtőben.
- Ebből a mennyiségből kb. 8-10 szelet lesz.
Tanács: Az epret tálaláskor tegyük rá, hogy friss maradjon!
EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM: