Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Nyers kókuszos-csokoládés sütemény kocka

Burján Szafi
Nyers kókuszos-csokoládés sütemény kocka
Sütés nélküli, vegán, gluténmentes, tejmentes, csokoládés torta

Nyers kókuszos-csokoládés sütemény kocka


Hozzávalók: 
  • 1 csomag (2db.-os) konyhakész kókuszos gyümölcslap
Krémhez:
  • 1 érett avokádó
  • 1,5 ek. porrá őrölt Mardo negyedannyi cukorhelyettesítő (Eritrit+Stevia) - más édesítővel helyettesíthető!!!
  • 2 tk. útifűmaghéj liszt
  • 2 lédús narancs leve
  • 3 tk. zsírtalanított kókuszliszt
  • 1 púpozott tk. zsírszegény Holland Kakaópor
 
Elkészítés: 
  •  A hozzávalókat krémmé turmixoljuk (kb. 2 perc alatt), majd állni hagyjuk egy picit, hogy megkeményedjen a krém.
  •  Ezután az egyik lapra kanalazzuk a sűrű krémet, és a másik lappal beborítjuk a tetejét.
  •  Enyhén megnyomkodjuk az így kapott süteményt, majd egy kés segítségével a kifolyt krémet szép egyenletesen lehúzzuk az oldaláról, és ismét megkenjük csokikrémmel.
  •  Egy éjszakára hűtőbe tesszük, ezután szépen vágható lesz. 
 
Ebből a mennyiségből 4-5 szelet sütemény lesz. 
EZEKET A HOZZÁVALÓKAT HASZNÁLTAM:
 
Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek