Csokis-fügés keksz golyók
Hozzávalók (1 csésze= kb.2 dl.)
1/2 csésze kesudió
3/4 csésze aprított mandula
3/4 csésze áztatott aszalt fekete cseresznye
3/4 csésze dió olaj (vagy kókuszolaj)
2 evőkanál biohozzáadott cukormentes füge lekvár (nagyon finom édes, így már nem kell hozzá több édesítő)
1/2 csésze Nassoló étcsoki darabok
1-2 evőkanál víz (amennyiben szükséges, nekem nem kellett hozzá)
Elkészítés:
- Melegítsük elő a sütőt 220 fokra.
- Az összes hozzávalót turmixoljuk össze és gyúrjuk paszta állagúvá (amennyiben túl híg tegyünk hozzá pici maglisztet, amennyiben túl száraz 1-2 ek. vizet).
- Formázzunk belőle golyókat és szilikonos sütőpapíron süssük 15-18 percig.
- Hagyjuk kihűlni, és tálaljuk.
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM: