Sütés nélküli epres torta
Tészta:
- 250 g. édesítőszerrel készített gesztenyemassza (Spar-os)
- 1 tk. útifűmaghéj
- 3 kk. zsírszegény kakaópor
- 3 kk. joghurt
- 1 tk. rumaroma
- 1 ek. Dia Édes folyékony édesítő
Összegyúrjuk majd csatos formába lapítjuk
Középső réteg (epres túrókrém)
- 250 g zsírszegény túró
- 3 kk. Dia Wellness eper lekvár
- 1 vérnarancs leve
- 1 tk. útifűmaghéj
- 1-2 ek. Dia Wellness mézhelyettesítő
Összeturmixoljuk (kb. 2 percig) majd a tésztára lapítjuk.
Itt meg is állhatunk, vagy friss eperrel díszithetjük, de készíthetünk egy harmadik fehérje réteget is.
Epres-proteines krém:
- 3 ek. Micellar casein eper fehérjepor
- 3 ek. zsírtalanított mandulaliszt
- 1 dl. víz
- 1 tk. útifűmaghéj
- 1 vérnarancs leve
- 1 ek. Dia Édes folyékony édesítőszer
A tortát 3 órára hütőbe rakjuk, és fogyaszthatjuk is :)
A RECEPTHEZ HASZNÁLT TERMÉKEK: