Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú kókuszliszt

A Szafi Reform csökkentett zsírtartalmú kókuszliszt  kiválóan alkalmas édes, illetve sós sütemények, kenyerek készítéséhez. Ha Ön is kedvet kapott a kókuszliszt használatához, keresse webshopunkban a SZAFI Reform csökkentett zsírtartalmú kókuszlisztet.

SZAFI Reform kókuszliszt gluténmentes alapanyag, így beilleszthető a gluténérzékenyek táplálkozásába és a paleolit étrendbe is. 

A csökkentett zsírtartalmú kókuszliszt készítéséhez a kókuszdió zsiradéktartalmát először eltávolítják, jellemzően préseléssel. Az így kapott kókuszolaj egyéb célra felhasználható. A préselésből visszamaradt kókuszpogácsát szárítják, és igen finomra őrlik, így egy zsírszegény, de aromás, enyhén édeskés ízű lisztet kapunk.

SZAFI Reform csökkentett zsírtartalmú kókuszliszt a teljes zsírtartalmú kókuszőrleményekhez képest alacsonyabb zsír- és kalóriatartalmú. Igen magas rosttartalommal, magas növényi fehérjetartalommal, és a hagyományos gabonalisztekhez képest alacsonyabb szénhidráttartalommal rendelkezik. 

Bár a SZAFI Reform kókuszliszt nagyon sok receptben, muffinoknál, süteményeknél teljes egészében helyettesítheti a búzalisztet, némely esetben érdemes más lisztekkel keverve használni. 

Ha teljes egészében szeretnénk a liszt mennyiségét SZAFI Reform kókuszliszttel helyettesíteni, akkor használjunk eggyel több tojást a receptben szereplőhöz képest. Ha 100%-ban SZAFI Reform kókuszlisztet használunk, akkor a búzaliszthez képest rövidebb lesz a sütési idő. 

 A SZAFI Reform kókuszliszt sokszínűen alkalmazható a konyhában. Felhasználhatjuk húsok bundázásához, mártások készítéséhez, piskóták, muffinok, palacsinták, kekszek és még sok más finomság sütéséhez is.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog