Leírás és Paraméterek
Az útifűmaghéj magas rosttartalmánál fogva nagy mennyiségű vizet képes megkötni. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kitűnően alkalmazható krémek, pudingok, zselék készítésére. A vegetáriánusok és vegánok étrendjében zselésítő anyagként is használható, hiszen állati zselatin helyett, főzés nélkül is. Ételeink sűrítésére, sütemények, kenyerek, tészták állagának javítására is remekül felhasználható.
Átlagos tápérték |
100 g termékben |
Energia: |
753 kJ / 187 kcal |
Zsír
|
0,5 g 0 g |
Szénhidrát
|
4 g < 0,5 g |
Rost |
78 g |
Fehérje |
2,5 g |
Só |
0,33 g |
Tárolás: Száraz, hűvös helyen
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Vélemények
Akik ezt a terméket megvették, a következőket is megvásárolták!
Hasonló termékek
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.