Barion Pixel
A webáruház böngészésével elfogadja, hogy cookie-kat helyezzünk el az Ön számítógépén abból a célból, hogy elemezni tudjuk, hogyan használja honlapunkat. Hogyha nem egyezik bele, hogy cookie-kat használjunk, amikor Ön ezen az oldalon böngészik, előfordulhat, hogy weboldalunk nem fog teljes körűen működni.

Gluténmentes csokoládés kenyér

Burján Szafi
Gluténmentes csokoládés kenyér

Gluténmentes, hozzáadott cukormentes, csökkentett szénhidráttartalmú csokoládés kenyér reggelire, a hagyományos kalács helyett

Nagyon egyszerű elkészíteni!

Gluténmentes, hozzáadott cukormentes, csökkentett szénhidráttartalmú csokoládés kenyér

Hozzávalók:

- 2 DigiKanál Kakaós Nassoló (50 g) (hozzáadott cukormentes csokival helyettesíthető)
- 1 DigiKanál avokádó olaj (20 g) (kókuszolajjal helyettesíthető)
- 2 DigiKanál csokis Peak fehérje por (50 g) 
- 1 Digikanál bio meggy lekvár (vagy xilites szilvalekvár, vagy Dw mézhelyettesítő) (10 g)
- 1 DigiKanál kókuszliszt (25 g) (mandulaliszttel helyettesíthető)
- 1 banán
- 3 tojás
- 1/2 teáskanál szódabikarbóna
- 1 teáskanál vanília kivonat
- 2 teáskanál bio almaecet

Elkészítés:

Turmixoljuk az összetevőket majd tapadásmentes sütőformában előmelegített sütőben 200 fokon 20 perc alatt készre sütjük. 
 

EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM:

Tartalomhoz tartozó címkék: Szafi ajánlásával receptek