Tikka Masala
Hozzávalók:
- 1 csomag Tikka Massala fűszer,
- 3 ek. kókuszkrém,
- 1 ek. kókuszolaj,
- 450 g csirkemell,
- 1 nagy hagyma,
- 110 ml. víz
Elkészítés:
- A kókuszkrémet és Tikka Massala fűszert keverjük el és ebben pácoljuk be a csirkemellet.
- A kókuszolajban dinszteljük meg a hagymát, majd adjuk hozzá a bepácolt húst, és süssük tovább kis lángon 10-15 percig állandó kevergetés mellett.
- Adjuk hozzá a vízet és forraljuk fel az ételt. 15 percig főzzük kis lángon, amíg megpuhul a hús. Néha keverjük meg.
Megjegyzés:
- A csirkemell helyett használhatunk tengergyümölcseit v. zöldséget is!
- Tálaljuk rizzsel vagy NoCarb rizsszemtésztával.
EZEKET A TERMÉKEKET HASZNÁLTAM: